Friday Mar 5
Află ce au declarat băieţii de la Bere Gratis dupa concertul de la Sighet

bere gratis sighet2“Două inimi”, “Eu nu am să te las”, “La tine aş vrea să vin”sunt doar câteva din hit-urile cu care băieţii de la Bere Gratis au cucerit publicul sighetean în cea de-a doua seara de concerte din cadrul Festivalului “Eternul Maramureş”.Experienţa trupei şi-a spus cuvântul şi băieţii au reuşit să facă atmosferă, antrenând publicul să cânte, să strige şi să aplaude pe ritmul pieselor.

 

La finalul concertului, băieţii au acordat un scurt interviu pentru maramedia.ro.

“Am găsit la Sighet un public excepţional, un public neaşteptat de tare. Am avut şi noi emoţii mari, fiind pirma dată la Sighet, dar publicul a cântat fiecare piesă cu noi,  de la cap la coadă, pot să spun sincer că a fost un concert reuşit.

Peste cinci zile sărbătorim 15 ani de când există trupa Bere Gratis. Vom sărbători prin concerte, în toamnă printr-un turneu în şase oraşe ale ţării, după care, pregătim pentru luna martie un mega concert în Bucureşti”, a spus solistul trupei, Mihai Georgescu.

Despre noul single lansat recent, Mihai Georgescu a spus că ““Două inimi” e un single interesant, inspirat, în care foarte mulţi oameni s-au regăsit. E important că a ajuns  atât de repede la inimile oamenilor, ne bucurăm că a prins la public. Giulia s-a implicat şi ea, a dat ce a avut mai bun pentru reuşita piesei. Sperăm să avem colaborări bune şi pe viitor, să surprindem publicul în mod plăcut. Noi am mai colaborat şi cu Călin Goia de la Voltaj, cu maestrul Gheorghe Zamfir, cu Paula Seling, cu Alexandra Ungureanu, cu Virgil Ianţu, cu Smiley. Vom avea şi la concertul din martie 2014 invitaţi surpriză. Un nou single şi un nou videoclip, vom lansa în această toamnă. Vă pupăm şi vă urăm să aveţi parte de multă bucurie”, au fost cuvintele lui Mihai Georgescu.

 

Pe rând, fiecare membru al trupei a transmis un mesaj pentru sigheteni.

Marius Bob (chitară): “Sunteţi minunaţi! Cam asta e starea omului care se simte liber!”

Robert Anghelescu (clape): “ Mulţumim mult!  Ne-am simţit minunat, sunteţi un public sensibil şi puternic.”

Marian Săracu (tobe): “Vă doresc multă sănătate şi să ştiţi că  aveţi o pălincă tare bună aici la Sighet”.

Radu Vaştah (bass): “ Muzica e cea mai bună prietenă a mea. Publicul din această seară s-a comportat exact aşa cum trebuia. Vă pup.”Lasa un mesaj


Asculta cu

Winamp  windows Media Player   Real Player   QuickTime

Sau deschide player-ul live

Fresh 5 Top Hits

  • 1. Disclosure - Help Me Lose My Mind
  • 2. Dan Bitman - Si Ingerii au Demonii Lor
  • 3. Lost Frequencies - Are You With
  • 4. Aaron Chupa - I'm An Albatraoz
  • 5. Fifth Harmony ft Kid Ink - Worth It

Viziteaza si

Citeste cele mai noi stiri

Urmareste Sighet TV