Friday Mar 5
Prietenă falsă? Te ajutăm s-o demaști imediat!

Nu ești sigură dacă prietenele tale îți sunt atât de devotate precum se declară. Poți depista cu ușurință prietena falsă care te minte cu nerușinare!În cercul de apropiați al fiecăreia există cel puțin câte o prietenă falsă. Best friends forever? Uneori observi mai târziu că anumite persoane nu-ți sunt de fapt aproape și nici nu intenționează să se schimbe pentru tine. Te ajutăm să le identifici pe fiecare în parte!

prietenie-falsa

O prietenă falsă și cele 6 situații care o dau de gol

1. Nu te laudă când alții o fac

Tocmai ți-ai cumpărat o rochie nouă, foarte frumoasă și în timp ce mulți îți oferă nenumărate complimente ea se mulțumește să zică sec “E drăguță” și să-și vadă mai departe de treburile ei. Probabil este super invidioasă pe tine și nu-ți face complimente tocmai din acest motiv. Caută să discuți cu ea înainte de a o scoate din agenda telefonului!

2. Se folosește de tine

Te sună doar în momentele în care are nevoie de tine. Nu știe să facă tema la mate? Dintr-o dată devine superdulce cu tine. Astfel de situații se vor repeta la nesfârșit! Situația e clară: Prietena ta este drăguță cu tine doar atunci când o poți ajuta. Numai o prietenă falsă ar face asta, orice prieten adevărat nu s-ar comporta așa.

3. Te ignoră în totalitate

În unele zile este superprietenoasă cu tine, în altele parcă a uitat de existența ta. Sau când sunteți în gașcă nu e deloc atentă la ce spui. Atenție! Se pare că nu te consideră așa de importantă cum o consideri tu. Gândește-te de două ori înainte de a încerca să te împrietenești mai bine cu ea.

4. Te critică constant

Chiar dacă o face pe un ton mieros are grijă de fiecare dată să-ți scoată în evidență defectele și minusurile. Iar atunci când te superi îți spune că își dorește să fie sinceră cu tine. Un prieten adevărat trebuie să-ți spună adevărul atunci când i-l ceri dar nu trebuie să te demoralizeze. Ea se folosește de tine pentru a se simți mai bine în pielea ei.

5. Lasă vina să cadă pe tine

Atunci când vă faceți copiuțe sau încercați să atrageți atenția unui tip și lucrurile iau o întorsătură neplăcută și neprevăzută are grijă să iasă cu basma curată din toată povestea. Iar tu esti cea care trage toate ponoasele. Care este motivul pentru care a procedat așa? Păi dacă s-a întâmplat o singură dată e posibil să se fi speriat. Dacă însă e o situație repetată atunci mai bine pui punct așa zisei amiciții dintre voi două. Cu siguranță ei nu-i pasă de tine.

6. Te lasă singură cu problemele tale

Ori de câte ori are ceva pe suflet te sună pentru a-ți cere sfatul. Ori de câte ori ai ceva pe suflet… se sustrage de la conversație. Fie este plecată la Polul Nord, fie are de rezolvat o situație superstresantă! Nu are timp să-ți asculte suferința? Prietenii adevărați la nevoie se cunosc. Iar dacă ea nu este acolo atunci e clar că este vorba despre o prietenă falsă.

prietena-falsa1

Foto: Shutterstock

 Lasa un mesaj


Asculta cu

Winamp  windows Media Player   Real Player   QuickTime

Sau deschide player-ul live

Fresh 5 Top Hits

  • 1. Disclosure - Help Me Lose My Mind
  • 2. Dan Bitman - Si Ingerii au Demonii Lor
  • 3. Lost Frequencies - Are You With
  • 4. Aaron Chupa - I'm An Albatraoz
  • 5. Fifth Harmony ft Kid Ink - Worth It

Viziteaza si

Citeste cele mai noi stiri

Urmareste Sighet TV