Friday Jan 22
Elevii Colegiului Naţional “Dragoş – Vodă” se pregătesc pentru Balul Bobocilor

În premieră în acest an postul de televiziune TV Sighet, radio Sighet Fm și site-ul de știri Maramedia. ro vor acorda titlul de Miss Telegenie pentru cei mai prezentabili boboci.Organizatorii sunt în toi cu pregătirile şi promit un spectacol de zile mari pentru publicul sighetean. TV Sighet, Sighet Fm, Maramedia. ro din nou alături de elevii sigheteni.

10408857_759240160778184_357196957099116222_n

 

Elevii de clasa a IX-a ai Colegiului Naţional „Dragoş-Vodă” se pregătesc intens pentru Balul Bobocilor, eveniment ce va avea loc vineri. Spectacolul din acest an are ca titlu “Inapoi în viitor”, fapt pentru care fiecare participant şi-a pregătit din timp costumaţia adecvată, menită să atragă atenţia publicului, dar mai ales a juriului, care va decide cine sunt câştigătorii acestei ediţii.

Au pregătit momente de dans, muzică, numeroase scenete, dar asta nu e tot; ei vor avea parte şi de momente surpriză care li s-au pus la cale de către organizatori, adică elevii claselor mai mari. Proaspeţii elevi ai colegiului vor trebui să treacă cu brio peste provocările la care vor fi suspuşi. Evenimentul va debuta la ora 17:00, iar după desfăşurarea acestuia petrecerea va continua până dimineaţă, la un club din Sighet.

Atât organizatorii cât şi bobocii promit că evenimentul va fi unul inedit. Acesta se va desfăşura la Palatul Cultural din Sighet, iar strădaniile elevilor vor fi răsplătite de juriu prin premiile puse la bătaie, dar şi prin mult râvnitul titlu de miss şi mister 2014, dar bineînțeles și titlul de Miss Telegenie, oferit de TV Sighet, Sighet Fm, Maramedia.ro.

Parteneri media exclusivi: TV SIGHET, SIGHET FM, MARAMEDIA.ro

Afterparty: Club Fashion, cu DJ Mario Dunca si Adrian Covaci

 

 

 

 Lasa un mesaj


Asculta cu

Winamp  windows Media Player   Real Player   QuickTime

Sau deschide player-ul live

Fresh 5 Top Hits

  • 1. Disclosure - Help Me Lose My Mind
  • 2. Dan Bitman - Si Ingerii au Demonii Lor
  • 3. Lost Frequencies - Are You With
  • 4. Aaron Chupa - I'm An Albatraoz
  • 5. Fifth Harmony ft Kid Ink - Worth It

Viziteaza si

Citeste cele mai noi stiri

Urmareste Sighet TV