Friday Jan 22
Elevii Liceului Regele Ferdinand se pregătesc intens pentru Balul Bobocilor, ediţia 2014

Organizatorii sunt în toi cu pregătirile şi promit un spectacol de zile mari pentru publicul sighetean. TV Sighet, radio Sighet Fm şi Maramedia. ro sunt din nou alături de elevii sigheteni.
 TV Sighet, radio Sighet Fm și site-ul de știri Maramedia. ro vor acorda titlul de Miss Telegenie pentru cei mai prezentabili boboci şi la Balul Bobocilor organizat de către Liceul Regele Ferdinand.

10629610_752465631492509_5014446868457772385_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elevii de clasa a IX-a ai Liceului Regele Ferdinand se pregătesc intens pentru Balul Bobocilor, eveniment ce va avea loc vineri. Spectacolul din acest an are ca tema una originală anume  Cartoon’s Revolution fapt pentru care fiecare participant şi-a pregătit din timp costumaţia adecvată, menită să atragă atenţia publicului, dar mai ales a juriului, care va decide cine sunt câştigătorii acestei ediţii.

Au pregătit momente de dans, muzică, numeroase scenete, dar asta nu e tot;  ei vor avea parte şi de momente surpriză care li s-au pus la cale de către organizatori, adică elevii claselor mai mari. Proaspeţii elevi ai colegiului vor trebui să treacă cu brio peste provocările la care vor fi suspuşi. Evenimentul va debuta vineri 21 noiembrie la ora 17:00, iar după desfăşurarea acestuia petrecerea va continua până dimineaţă, la un club din Sighet.

Atât organizatorii cât şi bobocii promit că evenimentul va fi unul inedit. Acesta se va desfăşura la Palatul Cultural din Sighet, iar strădaniile elevilor vor fi răsplătite de juriu prin premiile puse la bătaie, dar şi prin mult râvnitul titlu de miss şi mister 2014, dar bineînțeles și titlul de Miss Telegenie, oferit de TV Sighet, Sighet Fm, Maramedia.ro.

Parteneri media exclusivi: TV SIGHET, SIGHET FM, MARAMEDIA.ro

Afterparty: Club Fashion, cu DJ Mario Dunca si Adrian Covaci

 

 

 

 

 

 

 Lasa un mesaj


Asculta cu

Winamp  windows Media Player   Real Player   QuickTime

Sau deschide player-ul live

Fresh 5 Top Hits

  • 1. Disclosure - Help Me Lose My Mind
  • 2. Dan Bitman - Si Ingerii au Demonii Lor
  • 3. Lost Frequencies - Are You With
  • 4. Aaron Chupa - I'm An Albatraoz
  • 5. Fifth Harmony ft Kid Ink - Worth It

Viziteaza si

Citeste cele mai noi stiri

Urmareste Sighet TV