Monday Dec 11
Furios şi iute 7! 230 de maşini au fost distruse la filmări

Furious 7 e un real succes la box-office dupa doar cateva zile. Filmul a intrat in topul incasarilor all-time, cu jumatate de miliard de dolari incasati in intreaga lume.

Fast-Furious-7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Milioane de fani din intreaga lume au luat cu asalt cinematografele pentru a vedea ultimul film al lui Paul Walker, decedat in noiembrie 2013 intr-un tragic accident de masina.

La nivel global, Furious 7 este cel mai mare film al momentului, obtinand cifre record pe intreg globul, scrie Procinema.ro.

Furious 7, cel mai nou film din celebra franciza Fast and Furious, a facut record absolut la incasari in Romania la debutul in cinematografe: 196.210 spectatori si incasari de 3.648. 243 lei in weekendul de lansare!

 

230 DE MASINI AU FOST DISTRUSE LA FILMARI!

Furious 7 nu i-a dezamagit pe pasionatii auto care au mers in cinema sa vada cei mai noi bolizi, masini tunate si curse ametitoare. Wall Street Journal scrie ca 230 de masini au fost duse direct la cimitirul de masini la finalul filmarilor. Producatorii au vrut sa se asigure ca masinile avariate la filmari nu ajung pe mainile fanilor entuziasti, care sa le conduca pe drum cu defecte si sa provoace accidente.

De-a lungul seriei, a devenit un obicei ca la terminarea filmarilor echipa de productie sa mearga in cimitirul de masini si sa distruga bolizii folositi la filmari.

Noul Fourious 7 e plin de super masini. De la exoticul Lykan Hypersport si pana la Bugatti Veyron sau Aston Martin si DodgeLasa un mesaj


Asculta cu

Winamp  windows Media Player   Real Player   QuickTime

Sau deschide player-ul live

Fresh 5 Top Hits

  • 1. Disclosure - Help Me Lose My Mind
  • 2. Dan Bitman - Si Ingerii au Demonii Lor
  • 3. Lost Frequencies - Are You With
  • 4. Aaron Chupa - I'm An Albatraoz
  • 5. Fifth Harmony ft Kid Ink - Worth It

Viziteaza si

Citeste cele mai noi stiri

Urmareste Sighet TV