Friday Mar 5
Shift lansează un clip HOT-HOT-HOT: „TBC”!

Încă din luna noiembrie, Shift şi-a anunţat fanii că lucrează la primul lui album, pe care intenţionează să îl finalizeze în acest an.

shift1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prima dintre ele este chiar „TBC”, care se lansează cu tot cu un videoclip spectaculos, de stare, menit să ne trezească toate simţurile. Regia este semnată de Anton San de care, pe Shift, îl leagă o veche prietenie. „TBC” este prescurtarea de la “Ţâţe, Buci, Coregrafie” şi reuneşte mai mulţi artişti din lumea muzicală, de la producători, fotografi, Dj, asistente tv, până la cântăreţe internaţionale de top, pe care Shift le-a considerat cele mai sexy.

Legat de noul lui single atât de îndrăzneţ, artistul mărturiseşte: „În sfârşit, am făcut o nebunie de-a mea, de la cap la coadă, exact aşa cum am gândit-o din primul moment şi mă bucur că prietenii mei m-au susţinut şi au crezut în ea. Pe o parte dintre ei îi vedeţi chiar în clip.

Dacă Loredana Chivu şi cele două dansatoare sunt în centrul atenţiei până spre finalul videoclipului, surpriza vine în momentul în care îşi fac apariţia Alexandra Stan şi Lariss.

Shift e din familie aşa că, în momentul când m-a sunat să apar şi eu în clipul lui alături de Lariss, am acceptat pe loc”, declară Alexandra Stan.

Lariss, la rândul ei, mărturiseşte: „Am ascultat piesa în toate fazele ei, pentru că e compusă de Shift în studio la noi, la Midiots, aşa că faptul că sunt în videoclipul lui alături de prietenii noştri a venit ca ceva firesc”.

TBC” a intrat deja în playlist-uri în cluburile din ţară şi este cerută de dj-ii din străinătate care pun muzică la cluburile româneşti din Europa, Shift pregătindu-se pentru cântările pe care la va avea în această vară publicului românesc din străinătate.

 Lasa un mesaj


Asculta cu

Winamp  windows Media Player   Real Player   QuickTime

Sau deschide player-ul live

Fresh 5 Top Hits

  • 1. Disclosure - Help Me Lose My Mind
  • 2. Dan Bitman - Si Ingerii au Demonii Lor
  • 3. Lost Frequencies - Are You With
  • 4. Aaron Chupa - I'm An Albatraoz
  • 5. Fifth Harmony ft Kid Ink - Worth It

Viziteaza si

Citeste cele mai noi stiri

Urmareste Sighet TV