Monday Dec 11
Despre

Sighet FM – Este radioul pe care-l asculţi în Sighetu Marmaţiei şi în tot Maramureşul Istoric.

Indiferent de oră, indiferent că eşti în maşină, la serviciu, acasă, într-un local sau chiar în club. Fiindcă muzica de la Sighet FM o vei auzi deopotrivă în club sau la posturile muzicale tv.

Fie că eşti somnoros sau obosit, fie că eşti vesel sau trist, fie că munceşti şi te baţi cu criza, important e să ştii că pe 89,3 Mhz ai un radio ce trăieşte şi difuzează programe pentru TINE.

Sighet FM – Înseamnă radioul 100% local care timp de 24 de ore din 24 este pe 89,3 Mhz lângă ascultătorul maramureşean.

Sighet FM – Înseamnă radioul care difuzează nonstop cele mai noi şi fierbinţi hituri care apar pe piaţa muzicală.

Sighet FM – Înseamnă radioul cu ştiri şi talk-show-uri locale, muzică şi divertisment de calitate naţională.

 

Format muzical şi programe

Sighet FM este radioul local activ şi la curent cu tot ce se întâmplă în plan local, un radio mereu alături de maramureşeni, cu mesaje calde şi directe. Pe 89,3 Mhz asculţi ştiri care te interesează, dar şi intervenţii care te informează sau te binedispun, aici ai muzica dinamică cu hit-urile momentului, Pe 89,3 Mhz ai mereu ceva nou de auzit fie că e zi sau noapte.

Sighet FM este radioul local cu muzica din clubul sau localul în care mergi seara, ori cea pe care o regăseşti în topurile momentului. Sighet FM difuzează muzica momentului fără a uita însă de şlagărele din vremea când fiecare mergea prin cluburi indiferent de vârstă.

Sighet FM este radioul local ce difuzează ştiri locale şi naţionale, scurte, rapide, concise, la obiect. Formatul ştirilor Sighet FM este gândit astfel încât să afli rapid cele mai noi ştiri de care ai nevoie în viaţa ta de zi cu zi.

 

De ce “Sighet FM”?

Sighet FM este singurul post de radio 100% sighetean, local, cu studio propriu în Sighetu Marmaţiei care difuzează non-stop programe locale şi muzică nouă cu impact direct în zona de serviciu.

Sighet FM este singurul post de radio local, în formatul Hot Hit Radio, cu concentrare pe publicul activ şi tânăr, dar care oferă şi posibilitatea ca toţi ascultătorii, indiferent de vârstă, să identifice în muzica difuzată la Sighet FM, pe parcursul unei ore, un şlagăr din viaţa sa.

Sighet FM este radioul local ce ţinteşte persoanele tinere şi adulte din Maramureşul istoric, dinamice, active, educate, cu studii medii şi superioare, conectate la viaţa tumultoasă de zi cu zi!

Sighet FM este radioul local cu o dotare tehnică internaţională de ultimă generaţie, un studio echipat după standarde naţionale, un radio cu un sunet excepţional ce-i oferă posibilitatea de a fi identificat automat de ascultător.

Asculta cu

Winamp  windows Media Player   Real Player   QuickTime

Sau deschide player-ul live

Fresh 5 Top Hits

  • 1. Disclosure - Help Me Lose My Mind
  • 2. Dan Bitman - Si Ingerii au Demonii Lor
  • 3. Lost Frequencies - Are You With
  • 4. Aaron Chupa - I'm An Albatraoz
  • 5. Fifth Harmony ft Kid Ink - Worth It

Viziteaza si

Citeste cele mai noi stiri

Urmareste Sighet TV