Monday Dec 11
ATILLA KANTOR

Kantor Atilla - Director ExecutivATILLA KANTOR – Director Executiv

Incă din copilarie am avut doua hobby-uri considerate iniţial de majoritatea persoanelor incompatibile : muzica şi electro-tehnica.  Într-o lume din ce în ce mai  moderna si pretenţioasa, am reuşit in luna martie a anului 2009 (împreuna cu un consultant care ulterior a devenit asociatul meu) să emitem în eter un semnal ce s-a dovedit a fi mult aşteptat de sigheteni: primul şi singurul post de radio local, Sighet FM.

Alcătuirea unei echipe competente la nivel 100% local a reprezentat o provocare uriaşă care însă a devenit plină de satisfacţii. Toate vocile de pe 89, 3 constituie “familia mea radiofonică”, iubită de sigheteni iar placerea şi devotamentul cu care vin la serviciu reprezinta pentru mine dovada clară că se poate să îmbinăm activitatea profesională cu placerea şi bucuria de a face parte din echipa Sighet FM.

Frecvenţa 89, 3 îşi doreşte să fie locul de regăsire a dorinţelor împlinite pentru fiecare sighetean: muzică bună, informaţii proaspete şi concursuri create special pentru a aduce veşti bune în casele sighetenilor.

 


Lasa un mesaj


Asculta cu

Winamp  windows Media Player   Real Player   QuickTime

Sau deschide player-ul live

Fresh 5 Top Hits

  • 1. Disclosure - Help Me Lose My Mind
  • 2. Dan Bitman - Si Ingerii au Demonii Lor
  • 3. Lost Frequencies - Are You With
  • 4. Aaron Chupa - I'm An Albatraoz
  • 5. Fifth Harmony ft Kid Ink - Worth It

Viziteaza si

Citeste cele mai noi stiri

Urmareste Sighet TV